Zdá sa vám, že vaša reštaurácia stagnuje? Problém nemusia byť zamestnanci či nechutné jedlo. Zásadné v reštauračnom sektore je to, ako rýchlo budú zákazníci obslúžení a ako dokážete optimalizovať náklady a zisky. S celým chodom reštaurácie alebo baru si hravo poradí reštauračný systém Bluegastro.
Komplexný reštauračný systém
Pri výbere reštauračného systému je nutné zohľadniť potreby vašej prevádzky. Ak plánujete v budúcnosti rast, je dobré vsadiť na komplexný reštauračný systém. Reštauračný systém Bluegastro s variabilnými modulmi umožňuje využívať časti systému alebo celý systém podľa potrieb prevádzky. Jeho využitie je široké a zastrešuje organizáciu kuchyne, skladu, baru, obsluhy i pokladne. Reštauračný systém je určený pre malé a tiež veľké prevádzky ako sú:
- Reštaurácie
- Fast foody
- Nočné kluby
- Závodné jedálne
- Hotely
- Siete stravovacích zariadení
Vďaka možnosti kúpy a prepojenia modulov sa dá celý systém prispôsobiť požiadavkám daného zariadenia. V prípade, že sa bude vaše prevádzka rozrastať, je možné dokúpiť a vytvoriť pluginy. Pre menšie reštaurácie je určená zjednodušená verzia Bluegastro mini.
O všetko sa postará reštauračný systém
Ako majiteľ alebo manažér reštaurácie budete vďaka reštauračnému systému Bluegastro odbremenení od administratívnej práce. Zároveň získate okamžitý prehľad o celom chode prevádzky. Reštauračné systémy pomôžu aj vašim zamestnanom a zaručia, že sa zákazníci budú do prevádzky opakovane vracať.
Aké moduly obsahuje systém Bluegastro? Prácu čašníkom uľahčí modul mobilný čašník. Objednávky zákazníkov je možné zadávať do systému priamo pri stole. S týmto modulom priamo súvisí modul pokladne pre rýchle vytváranie účtov. V kuchyni plne využijú moduly správy objednávok a centrálnej databázy skladu. Pre manažérov sú určené dochádzkové systémy, fakturačný systém a evidencia objednávok. Bluegastro dokážete efektívne využiť aj v závodných jedálňach, kde pomáha modul pre samoobslužné objednávanie stravy cez čipové karty.